Shop SEMIC

Celebrem els 500 seguidors al Facebook

29-06-2016

Sorteig d'un Pla d'assessorament per a la Transformació Digital

Celebram els 500 seguidors a Facebook amb un sorteig moltes especial: posem a la teva disposició el nostre equip especialtizat en Solucions de Negoci Digitals: si tens un projecte ecommerce o de marketing online, o estàs pensant en fer el "salt" cap a nous canals de venda, et proporcionem tot l'assessorament necessari, ajustat a la mida del teu negoci.

Ja fa temps que a SEMIC apostem per la digitalització de les empreses i les acompanyem en aquest procés de transformació digital, dissenyant un pla a mida de cada client. El nostre objectiu és aconseguir que les empreses treguin el màxim partit a les noves tecnologies per a millorar la seva competitivitat, buscant les solucions més rentables i que estiguin integrades amb el seu negoci.

 

 

La digitalizació del teu negoci: quins avantatges té?

La tecnologia pot aportar avantatge competitiu al teu negoci, però no totes les solucions són vàlides per a tots els clients: abans de donar aquest "salt", hem d'analitzar els factors clau de cada negoci i del seu propi mercat. Tot i això, de forma general la transformació digital pot aportar al teu negoci aquests tres grans avantatges:

  • Presa de decisions més adequada, en el moment oportú, gràcies a l'anàlisi de dades
  • Conéixer l'estat del teu negoci en temps real
  • Obrir nous canals de venda i de comunicació per establir relacions de llarg plaç amb els teus clients

Ara, amb la nostra promoció especial en motiu dels 500 seguidors a Facebook, tens una oportunitat única per a conéixer els avantatges reals de la transformació digital aplicats al teu negoci, per part d'un expert del nostre equip.

Participa-hi!

 

Compartir en:

×
×
×