Shop SEMIC

Cicle de Webinars: Augmenta la productivitat de la teva empresa amb les eines de Microsoft 365

Fecha: 
12/15/2022 - 10:00 a 11:15

Augmenta la productivitat de la teva empresa amb les eines de Microsoft 365

 
Dia: 15 de desembre 2022   Hora: 10:00 - 11:15h
 

Descripció: Des de l'any passat, l'entorn de treball està en constant canvi i evolució, i adaptar-se per a mantenir unes bones condicions de col·laboració i seguretat és una prioritat per a les empreses d'avui dia.

Segurament, en la teva empresa ja heu adoptat eines bàsiques d'Office 365 com Teams, però sabies que l'entorn Microsoft disposa de moltes altres aplicacions que poden ajudar-te a augmentar la productivitat del teu equip de treball? 

Coneix tots els secrets de l'ecosistema Office 365, aconsegueix el màxim rendiment del teu equip, i descobreix com SEMIC pot millorar encara més la teva experiència Microsoft amb la seva nova manera de gestionar les llicències. T'esperem!

Dirigit a: Responsables IT, CIOs., Responsables de Compres, Gerents.

Inscriu-te aquí


A SEMIC som conscients que les demandes cap als departaments d'IT no pareixin de créixer: han de mantenir una força de treball distribuïda sense problemes, productiva, connectada i protegida onsevulla que estigui el treball.

Per això, hem organitzat un cicle de webinars per a ajudar als equips d'IT a estar a l'alçada del desafiament. Pots consultar aquí tot el cicle de webinars programats:  Cicle de Webinars - SEMIC

 

 

Compartir en:

×
×
×