Shop SEMIC

Cicle de Webinars: Seguretat en el lloc de treball: redueix costos amb un entorn de seguretat millorat

Fecha: 
12/01/2022 - 10:00 a 11:15

Seguretat en el lloc de treball: redueix costos amb un entorn de seguretat millorat

 
Dia: 1 de desembre 2022   Hora: 10:00 - 11:15h
 

Descripció: Aquest webinar està dedicat a la seguretat dels equips amb una proposta de seguretat integrada que ens proposen els equips Surface de Microsoft. S'ha comprovat que els usuaris de Surfacen sofreixen un 20% menys de vulneracions de seguretat.

I és que Surface aprofita els protocols de seguretat més forts que ofereix Microsoft, amb una administració agilitzada que redueix la complexitat dels entorns de TI i ajuda al fet que els usuaris es puguin centrar en el seu treball més fàcilment.

T'interessa aprofundir en Surface per a empresa? Vols conèixer una manera de reduir costos amb un entorn de seguretat millorat? Inscriu-te!

Ponent: Amadeo Martínez Landero, Máster Trainer Surface per a Empreses

Dirigit a: Responsables IT, CIOs., Responsables de xarxes i Infraestructures

Inscriu-te aquí


A SEMIC som conscients que les demandes cap als departaments d'IT no pareixin de créixer: han de mantenir una força de treball distribuïda sense problemes, productiva, connectada i protegida onsevulla que estigui el treball.

Per això, hem organitzat un cicle de webinars per a ajudar als equips d'IT a estar a l'alçada del desafiament. Pots consultar aquí tot el cicle de webinars programats:  Cicle de Webinars - SEMIC

 

Compartir en:

×
×
×