Col·loqui de Seguretat a Barcelona

Fecha: 
09/26/2019 (Tot el dia)

Després de l'èxit del Col·loqui organitzat a Madrid el passat 2 d'abril de la mà de HPE Aruba, repetim amb un Col·loqui exclusiu de Seguretat a Barcelona, per analitzar i conèixer millor com gestionar l'Amenaça Interna a l'empresa.

 

Com detectar amenaces a la meva empresa abans que es produeixin danys? Com pot una eina com IntroSpect detectar comportaments sospitosos?

L'evolució de les amenaces fa necessari comptar amb solucions avançades d'anàlisi de comportament i entitats. En aquesta sessió veurem, amb els experts de seguretat de SEMIC i Aruba, les particularitats d'aquest escenari i analitzarem les eines més potents que hi ha actualmente pel que fa a seguretat i IA: ClearPass i Aruba IntroSpect.

El col·loqui, dirigit a un reduït grup de Directors de Seguretat, tindrà lloc el proper 26 de setembre a les 12:00h del migdia a l'Hotel Casa Fuster 5 estrelles Gran Luxe de Barcelona, amb una durada aproximada d'1:45h i finalitzarà amb un dinar al Panot Restaurant, del reconegut xef Marc Ribas, ubicat al mateix Hotel.

Compartir en: