Shop SEMIC

Els 3 reptes de securització de xarxa en entorns industrials que has de tenir en compte

23-03-2023

Actualment, hi ha cada vegada més riscos de seguretat als quals s'enfronten les xarxes IT i OT. Per això en aquest article t'expliquem els 3 principals reptes de securització, per a evitar la pèrdua o deterioració de la producció de la teva fàbrica.

Segmentació física de les xarxes

Un mitjà de transmissió comú de xarxes IT o OT pot posar en risc la teva producció. Per evitar-ho, cal disposar d'elements de separació física de xarxes, com podria ser instal·lar i configurar tallafocs que ajudin a separar la lògica de la xarxa.

 

Segmentació dinàmica de xarxa

Evita punts cecs a la teva xarxa i millora les condicions de segmentació i polítiques de control que ofereixen les VLAN tradicionals. Això us permetrà automatitzar la segmentació de la xarxa d'una forma dinàmica i generant una nova capa de seguretat.

 

Accessos segurs amb xarxa sense fil i cablejada

Per construir una xarxa segura cal començar pels fonaments. Per això cal comptar amb equips de xarxa securitzats que et permetran tenir una base sòlida sobre la qual connectar els teus dispositius personals i industrials.

El nombre creixent de dispositius i usuaris connectats a la teva xarxa IT suposa un risc de seguretat seriós per a la teva xarxa OT. Per assegurar l'accés a la xarxa cal saber qui o què es connecta.

Si vols saber més sobre com protegir la teva fàbrica fes clic aquí

Compartir en:

×
×
×