Shop SEMIC

Finalitza el primer curs EPS/UdL - SEMIC en ciberseguretat

31-01-2022

Aquest passat dissabte 29 de gener, l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) va acollir l'acte de cloenda del primer curs de certificació NSE4 Fortinet de SEMIC-EPS, una formació específica per a tècnics en Ciberseguretat, un esdeveniment del que Segre, diari de Lleida, se'n va fer ressò (ho pots llegir aquí).

L’EPS-UdL ha estat així la primera universitat catalana a formar part del Security Academy Program de Fortinet.

Aquest curs ha estat impartit per l’equip d'experts en seguretat de SEMIC i les sessions s’han dut a terme els dissabtes de novembre i desembre de 2021, i gener del 2022. S’hi va matricular un total de 16 estudiants i antics alumnes d'estudis relacionats amb l'enginyeria informàtica de l'EPS, que han pogut cursar el programa i examinar-se per un total de 60€ gràcies a l’acord UdL – SEMIC – Fortinet. En el mercat, aquesta formació, té un cost aproximat de 500€.

L'acte de cloenda va comptar amb la presència d'Òscar López, Director General de SEMIC; Jordi Solé, Director Tècnic i responsable de desenvolupament de negoci de sistemes empresarials a SEMIC; de Magda Valls, Directora de l'EPS; i Josep L. Lérida, Cap d'Estudis de les titulacions d'informàtica de l'Escola.

Des de SEMIC valorem molt positivament el curs i el fet que 16 persones hagin fet l'esforç de participar-hi tot i tractar-se d'una formació realitzada els dissabtes al matí. La col·laboració entre SEMIC i l’EPS – UDL ja té un llarg recorregut i aquesta és una acció més que s’emmarca en la voluntat de tendir i construir ponts entre la universitat i l’empresa. El talent local és la nostra cantera i desitgem estar al costat dels alumnes en el seu aprenentatge.

Pots conèixer més llegint la notícia que ha publicat l'EPS: Saber més>>

Compartir en:

×
×
×