Shop SEMIC

Fira UdL Treball 2021

Fecha: 
03/09/2021 - 09:00 a 03/10/2021 - 19:00

 

Els pròxims dies 9 i 10 de març de 2021 se celebrarà la 7ª Fira UdL Treball i SEMIC participarà un any més en aquest fòrum de treball de la Universitat de Lleida perquè estudiants, persones graduades i titulades puguin conèixer la companyia de prop i amb major profunditat. 

Aquesta edició tindrà la particularitat de ser en format virtual, a través de la nova Plataforma UdLTreball

Què és UdLTreball?

UdLTreball neix de la voluntat de donar a conèixer als estudiants, de primera mà, les oportunitats laborals del territori, rebre orientació específica sobre qüestions relacionades amb l'ocupació i el món professional i aprendre, mitjançant activitats dutes a terme per les empreses que participen, la millor manera de promocionar el seu perfil en el seu àmbit laboral.

A SEMIC participem en aquesta fira des dels seus inicis i per a nosaltres és una oportunitat perfecta per a posar-nos en contacte amb alumnes que estan finalitzant els seus estudis en l'àmbit informàtic i en altres disciplines com ADE o Dret. 

 

Més informació:

Els espais informatius de totes les empreses participants estaran oberts 24 hores, mentre que les conferències i activitats se celebraran entre les 9:00h i les 19:00h tant del dimarts dia 9 com del dimecres dia 10.

Visita aquí la pàgina web oficial de la Fira UdL Treball

 

Compartir en:

×
×
×