Shop SEMIC

Google certifica a SEMIC com a partner especialista en Educació

11-11-2021

Amb aquesta certificació Google reconeix en SEMIC totes les qualitats per a oferir els seus productes i solucions en centres educatius d'Espanya i qualifica l'equip SEMIC com un grup preparat per a fomentar les bones pràctiques i el millor aprofitament dels recursos d'aquesta plataforma en l'àmbit educatiu.

 

La nostra experiència en la venda i desplegament de tot l'ecosistema Google Workspace per a Educació ha portat a Google a certificar-nos com un dels partners referents en l'estat espanyol. Aquesta certificació funciona com una garantia de confiança per a qualsevol centre educatiu perquè li assegura que l'empresa partner, en aquest cas SEMIC, compta amb la preparació i l'experiència en la instal·lació i formació en eines Google for Education, tant en el maneig d'aplicacions i programes com en l'ús de dispositius de l'entorn Google (Chromebooks, Chromebox, Chrome Tabs…).

"Aquesta certificació arriba també per l'alt nivell de preparació del nostre equip comercial, assessor i tècnic. que ha obtingut les insígnies d'Educador Nivell 1 i Educador Nivell 2. Aquests títols certifiquen les competències i habilitats en el maneig i ús de les eines de l'ecosistema Google for Education. Ens sentim molt orgullosos del ser partner oficial de Google i sobretot del nostre equip SEMIC.”

Alex Alegre, Responsable d'Educació de SEMIC

 

SEMIC, ENTRE ELS 10 PARTNERS DE GOOGLE FOR EDUCATION ESPANYA

Google compta actualment amb 10 empreses sòcies a Espanya especialistes en educació i les reconeix així com equips preparats i certificats capaços de desenvolupar projectes digitals al més alt nivell.

L'aposta de SEMIC pel sector de l'educació és ferma i el nostre compromís amb els centres educatius ja compta amb més de 15 anys de trajectòria especialitzada. SEMIC se situa així com un partner global IT que ajuda i acompanya als centres en els seus projectes de transformació digital i innovació pedagògica, basant les seves propostes en la innovació, els entorns col·laboratius i el desenvolupament de competències digitals en estudiants i professors. En aquest sentit, a més de ser un proveïdor de productes i solucions tecnològiques, a SEMIC també oferim serveis de desplegament, de formació, de consultoria i assessoria, i de suport tècnic, convertint-nos així en un partner global ideal per a escoles, instituts, universitats, centres de negoci i de formació no reglada.