Shop SEMIC

II Trobada Innovation Hub CICAE

Fecha: 
10/18/2023 - 11:00 a 18:00

 

SEMIC & Apple seran presents en la II Trobada de Networking Innovation Hub de CICAE, l'Associació de Col·legis Privats Independents d'àmbit nacional amb la qual SEMIC col·labora des de fer anys com a proveïdor i partner tecnològic. En aquesta trobada podrem presentar-li als 58 col·legis de tota Espanya les novetats i propostes de tecnologia educatiu de l'ecosistema Apple for Education. La jornada tindrà lloc el pròxim 18 d'octubre al Centre de Convencions de Port Aventura.

L'agenda de la trobada gira entorn a la Innovació tecnològic al servei de l'educació. Aquesta innovació provoca canvis i millores en els mètodes i recursos utilitzados a l'aula, amb noves eines pedagògiques i noves estratègies actives i col·laboratives que fomenten un procés d'ensenyament-aprenentatge flexible i personalitzat. Amb aquesta filosofia s'integren els temes en l'agenda d'aquesta segona trobada. 

SEMIC & Apple tindran un espai en l'agenda en què Rubén Benet Santos, APLS Lead Trainer d'Apple, parlarà de com Desenvolupar la creativitat de l'alumnat a través de la Realitat Augmentada, la Programació i la Intel·ligència Artificial. En aquesta presentació mostrarem exemples concrets de com la combinació de realitat augmentada, programació i intel·ligència artificial pot enriquir l'educació, transformant la forma en què els estudiants pensen, aprenen i creen. Convidarem els educadors a adoptar aquestes tecnologies com a eines poderoses per a conrear la creativitat en els seus alumnes i preparar-los per a un futur impulsat per la innovació i la tecnologia.

Compartir en:

×
×
×