Shop SEMIC

Jordi Solé: "A vegades podem pensar que contractant un servei de dades al núvol ja podem dormir tranquils, i no és així"

07-12-2021

En una entrevista realitzada per al diari el Segre, Jordi Solé, director tècnic de SEMIC i distingit Aruba Ambassador, referent mundial d’aquest fabricant de xarxes i seguretat, ens parla del nou model d’emmagatzematge en el núvol.

 

Com recuperar-se després d’un inesperat atac informàtic o una altra amenaça directa per a la nostra empresa? Les necessitats de les empreses en quant a contingència i protecció de dades són molt variades. Així doncs, aquestes requereixen una gestió especialitzada per part de professionals que estiguin al dia sobre les últimes novetats en ciberseguretat i emmagatzematge de dades.

Existeix una desconeixença generalitzada sobre la gestió realitzada pels data centers, el duplicat de les seves dades, i sobretot, en quant a la garantia que prometen les empreses que ofereixen aquests serveis. La gestió de dades és d’importància cabdal en els nostres dies. Tant es així que els data centers del futur i el 5G optimitzaran el rendiment del teletreball i la seva accessibilitat.

En un sector tan especialitzat, qualsevol empresa necessita d’un proveïdor d’aquests serveis i SEMIC n’és un clar referent.

 

Vols saber-ne més?

POTS LLEGIR-NE L’ENTREVISTA COMPLETA AQUÍ

 

Compartir en:

×
×
×