Shop SEMIC

Jornada de formació a la Fundació MonteMadrid a #MicrosoftEDULab

20-06-2019

El dimecres 19 de juny vam estar a #MicrosoftEDULab de Madrid per fer una formació dirigida als Col·legis de la Fundación Monte Madrid, entitat independent sense ànim de lucre que treballa per millorar la vida dels ciutadans a través de projectes socials, educatius, culturals i del medi ambient.

Vam parlar de les eines que Microsoft té enfocades al sector de l'educació. Vam parlar sobre la gestió de dispositius amb Intune, que ajuda als coordinadors TIC a tenir un control sobre els dispositius, les aplicacions i usuaris, en un entorn segur i gestionat. També vam poder debatre sobre la creació i ús d'espais colaboratius en les escoles, com aquests espais ajuden a la comunicació, al treball en equip i al desenvolupament d'habilitats en els alumnes. Sense oblidar tota la suit de Learning Tools de Microsoft, eines que implementen tècniques probades per milorar la lectura i l'escriptura dels estudiants, independentment de la seva edat o capacitat. Unes eines que, a més a més, són completament gratuïtes.

Ens impresiona l'acollida d'aquestes formacions entre professorat i coordinadors. Sessions participatives d'on sortim tots satisfets i amb lliçons noves apreses. Continuem i seguirem organitzant noves jornades!

Compartir en:

×
×
×