Shop SEMIC

La transformació dels serveis d'impressió cap a un model més sostenible

28-09-2022

En aquesta entrevista parlem amb el César Arenas, Sales Manager MPS de JustPrint!® i Project Manager PMP®, que ens parla de les noves tendències al sector de la impressió i com els serveis d'impressió gestionada de JustPrint! i la línia més sostenible, Phoenix, s'adapten a les noves necessitats de les empreses.

 

El mercat de la impressió està en constant evolució. Actualment, quines són les tendències i novetats del sector?

Al món digital actual, tots som conscients de la importància de la sostenibilitat. I al sector de la impressió, encara més.

Molts dels nostres clients ens pregunten si JustPrint!, el nostre servei d'impressió gestionat, és sostenible. Volen saber com els podem ajudar per reduir la seva petjada de carboni o com complir la seva política de responsabilitat social corporativa.

I la meva resposta és Sí. JustPrint! és sostenible de veritat.

Com pot ser un servei d'impressió sostenible?

Hi ha diversos punts en què ens hem de fixar. Realitzar compres més sostenibles, fer un ús més eficient de les matèries primeres (com paper o tinta), i incentivar pràctiques de consum d'economia circular: és a dir, apostar pels equips remanufacturats.

I aquests equips remanufacturats, a banda de ser més sostenibles, tenen bones condicions de garantia per al client?

Sí, en efecte. Un producte amb una segona vida útil ja no és sinònim de manca de garantia. Hi ha entitats certificadores que ja tenen protocols en el procés de remanufacturat d'equips. Per exemple, a SEMIC acabem d'obtenir la certificació BS 8887-220:2010 de fabricació, muntatge, desmuntatge i tractament de la vida útil dels dispositius, que assegura que els nostres productes remanufacturats Phoenix es troben en perfectes condicions d'ús, amb un estàndard de qualitat equiparable a un producte nou.

Tota una aposta per a l'economia circular.

A SEMIC ja fa temps que fem accions que millorin el nostre entorn i el planeta, alineats amb l'agenda 2030. Aquesta aposta per oferir una nova vida a equips que han format part del nostre parc JustPrint!, a part de ser sostenible, està pensada també per poder oferir als nostres clients equips a un preu molt competitiu i amb disponibilitat immediata. Dos dels requisits gairebé fonamentals per a qualsevol compra avui dia.

Després de la pandèmia, les organitzacions i les seves necessitats han canviat molt. Com s'adapta el servei d'impressió gestionat al nou escenari de treball híbrid?

Si la pandèmia ens va obligar a tots els sectors a reformular les nostres bases per adaptar-nos al nou escenari, al món de la impressió, encara més. Ens enfrontem ara a un nou context, en què les organitzacions compten amb uns costos fixos cada cop més elevats (llum, gas, impostos…) i necessiten millorar la seva productivitat i gestió per reduir les seves despeses. Ara és quan canviar de la impressió tradicional a un servei d'impressió gestionada té tot el sentit.

I quin és el valor diferencial de JustPrint! en aquest sentit?

JustPrint! porta en actiu des del 2013. Gestionem una cartera de 22.000 equips, per la qual cosa el nostre principal valor diferencial és la confiança dels nostres clients. Ens sentim orgullosos de dir que més enllà de facilitar la gestió diària de l'equip, a JustPrint! comptem amb serveis d'alt valor afegit per als nostres clients, com ActionCenter per al diagnòstic i la resolució remota d'incidents o Analytics per analitzar tendències i històric d'incidències.

 

Si vols saber més sobre Phoenix, t'ho expliquem tot aquí.

 

Compartir en:

×
×
×