Shop SEMIC

La Universitat de Lleida, SEMIC i Fortinet s'uneixen per formar a tècnics en Ciberseguretat

27-10-2021

La UdL es converteix així en la primera universitat catalana a formar part del Security Academy Program de Fortinet.

 

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (UdL), SEMIC i Fortinet han signat un acord estratègic per reduir la bretxa de talent local en matèria de ciberseguretat. De la mà de SEMIC, proveïdor global de IT de la UdL i Advanced Partner de Fortinet, aquest acord permetrà a alumnes del Grau i del Màster en Enginyeria Informàtica formar-se en solucions i eines de ciberseguretat del fabricant Fortinet i obtenir així les seves certificacions oficials com a experts en la matèria.

Gràcies a aquest acord, la UdL passa a formar part del sistema Fortinet i es converteix en la primera universitat catalana a unir-se al Security Academy Program (FSAP), el programa de certificació de l'Institut NSE Training de Fortinet, fabricant líder en el mercat de la seguretat, que habilita als estudiants perquè desenvolupin una carrera professional en el sector de la ciberseguretat.

El programa Fortinet Security Academy inclou 8 nivells de certificacions que van de la formació tècnica sobre productes de ciberseguretat fins a la formació avançada basada en solucions.

Els professionals de ciberseguretat es troben entre els perfils laborals més demandats actualment en el sector IT. La primera edició d'aquest curs serà impartida per l'equip d'experts en seguretat de SEMIC, liderats per Jordi Solé, Enterprise Systems Business Development Manager de SEMIC, i tindrà lloc durant el mes de novembre i desembre de 2021.

Compartir en:

×
×
×