Shop SEMIC

La Women's Tennis Association també utilitza SAP HANA per a l’anàlisi de dades a temps real

31-03-2016

El diari El Mundo publica avui que el big data entra al tennis femení de la mà de SAP HANA, la nova tecnlogia de bases de dades “in memory” (en memòria) que permet el processament de la informació milers de vegades més ràpid respecte a altres sistemes de gestió de dades en disc. Veure la notícia completa aquí.

Tenir a temps real informació de les rivals en diferents partits, tornejos i superfícies  

El sistema que incorpora la Women's Tennis Association (WTA) permet tenir informació detallada sobre les característiques pròpies de cada jugadora i de les seves rivals en diferents tipus de partits, tornejos i superficies, així com informació estadística sobre la direcció del servei, la col·locació en pista, el punt de contacte amb la pilota, etc. A finals de temporada, a més, s’incorporaran sensors a les raquetes i a la roba, a més de dispositius com ara pulseres per saber l’estat físic i el rendiment de cada jugadora.  

L’escuderia McLaren també utilitza des de fa temps aquest sistema, en aquest cas per analitzar la telemetria dels seus cotxes al Mundial de F1. 

 

SAP Business One HANA, el big data a l’abast de qualsevol pime  

Aquest sistema, que en el cas del tennis femení permetrà evitar lesions i allargarà la vida professional de les esportistes, és perfectament aplicable a qualsevol empresa, independentment de la seva mida i del seu sector, gràcies a SAP Business One HANA, l’ERP per a les pimes que proporciona accés a la informació a temps real de l’evolució del seu negoci (compres, vendes, stocks, etc.).

La tecnologia SAP High-Performande Analytical Appliance (HANA) per a SAP Business One depèn d’una memoria principal per a l’emmagatzematge de les dades informàtiques, i això proporciona un rendiment més àgil i fa més fàcil fer prediccions realistes,  a diferència dels sistemes tradicionals de gestió de dades en disc.  

Si vols descobrir quins avantatges suposa  SAP Business One HANA, et convidem a que vegis aquest vídeo o a que contactis amb nosaltres. Com a partners plata de SAP, a SEMIC som especialistes en implantar projectes de SAP Business One amb HANA.

I recorda, el big data, no és exclusiu per a grans empreses o organitzacions, la teva petita o mitjana empresa també pot tenir un programa de gestió per analitzar l’evolució del teu negoci, fer previsions més realistes i prendre les millors decisions al moment oportú.  

 

Compartir en:

×
×
×