Shop SEMIC

Més de 250 empreses han assistit al Cicle de Webinars organitzat per SEMIC

20-01-2023

L'objectiu d'aquest Cicle de Webinars ha estat apropar les millors solucions que hi ha actualment al mercat, que poden ajudar els departaments d'IT a afrontar millor els seus reptes actuals: des d'eines per reduir les incidències a la infraestructura IT, fins a sistemes per detectar anomalies a les xarxes o formes d'optimització de la gestió de les dades o de la gestió dels sistemes d'impressió.

A SEMIC som conscients que les demandes cap als departaments d'IT no paren de créixer: han de mantenir una força de treball distribuïda sense problemes, productiva, connectada i protegida on sigui la feina. Per això, el balanç és molt positiu: amb un total de 8 webinars, 11 ponents, 255 empreses i 393 inscrits. "Ha estat una oportunitat excel·lent per traslladar al mercat la nostra proposta tecnològica de valor, amb els nostres especialistes i amb la col·laboració dels principals fabricants com HPE, Aruba, Fortinet o Microsoft", afirmen des de l'organització.

El Cicle va arrencar a l'octubre i ha finalitzat aquest mes de gener, no obstant tots aquells interessats poden tornar a consultar els webinars o inscriure's sota demanda a través d'aquesta web: Cicle de Webinars - SEMIC

Compartir en:

×
×
×