Shop SEMIC

Neix SEMIC Store, el nostre portal B2B per les compres de tecnologia

22-02-2023

Aquest mes de febrer, a SEMIC hem fet el llançament del nostre portal ecommerce “SEMIC Store”, que neix amb l’objectiu de continuar atenent als nostres clients siguin on siguin i que s’emmarca dins de la nostra estratègia d’omnicanalitat.

​Redefinim el nostre model de relació amb el client amb l'objectiu d'atendre'l on, quan i com el necessiti, per això neix el portal SEMIC Store, amb el qual oferim una experiència única i personalitzada en la compra en línia de tecnologia per a organitzacions. Un model on el client podrà combinar l'atenció personal i pròxima del nostre equip comercial amb la immediatesa i les compres del dia a dia del negoci en línia.

 

SEMIC Store és una plataforma B2B dirigida a empreses i administracions que compta amb més de 85.000 productes tecnològics de les marques més destacables, i amb una capacitat de parametrització al detall de les necessitats i circuits del client.

Entre els principals avantatges, la SEMIC Store ofereix una experiència totalment personalitzada per a l’usuari: els clients actuals de SEMIC poden seguir gaudint de les seves condicions actuals, ja siguin preus especials, característiques de serveis o condicions de pagament.

A més d’aquesta experiència única, destaquem:

  • Els usuaris podran centralitzar les compres IT a través del nostre ecommerce: gestionar comandes per a totes les seus o departaments des d’una mateixa plataforma.
  • Simplificació i màxima personalització: la plataforma és personalitzada adaptant-se a les necessitats de cada empresa. Els usuaris tindran l’accés a tot el catàleg de productes o bé als productes homologats que es determinin, incloent-hi la possibilitat de crear un portal específic per a cada empresa que ho requereixi.
  • La SEMIC Store està dissenyada perquè respecti els fluxos de treball, aprovació i decisió ja existents. Gràcies als diferents rols d’usuari (Managers i Operadors), l’ecommerce s’adapta als processos interns de compra de cada empresa.
  • Millora la comunicació: obrim nous canals de comunicació per millorar la relació amb els nostres clients. El portal disposa d’un xat, email i un formulari de contacte, la qual cosa ens permet acompanyar al client durant la seva compra, sempre que ho necessiti.

 

Des de SEMIC estem satisfets d’obrir aquest nou canal ecommerce i poder atendre als nostres clients digitalment, al mateix temps que continuem mantenint el contacte amb ells a través del nostre equip comercial, altament especialitzat i que ofereix un assessorament personalitzat, com ho hem fet sempre.

Et convidem a donar-te d’alta al nostre ecommerce i enviar-nos les teves consultes aquí: shop@semic.es.

Compartir en:

×
×
×