Shop SEMIC

Noves funcionalitats amb la llicència Microsoft Teams Premium

08-06-2023
El treball híbrid és una realitat i perquè els usuaris puguin fer-ne ús, requereixen una tecnologia d'acord amb les seves necessitats. L'eina estrella per treballar i col·laborar en línia està sent Microsoft Teams, i avui volem presentar-te les novetats que s'inclouen a la nova llicència Teams Premium. Un addon que pots afegir a qualsevol de les teves llicències Microsoft, i amb el qual podràs fer que les teves reunions siguin més intel·ligents, personalitzades i segures.

 

Funcionalitat d'IA a Teams Premium

Un dels principals avantatges de Team Premium és la incorporació de característiques innovadores basades en la intel·ligència artificial (IA) per millor l'experiència de les reunions. Aquestes noves característiques d'IA inclouen les funcions següents:

Mencions

Si durant la reunió es menciona el teu nom, a les "@ mencions" apareixerà qui t'ha mencionat i part de la transcripció d'aquell moment. En seleccionar la cita, et portarà directament a la part de la gravació. Els marcadors de mencions de noms són personalitzats, per tant, només tu podràs veure quan es menciona el teu nom. Només funcionen si el nom a la transcripció coincideix amb el nom de visualització. 

 

Resums automàtics

El Teams Premium crea un resum de forma automàtica amb totes les notes de la reunió i les tasques de seguiment pactades. Les notes de la reunió contenen els punts discutits, mentre que les tasques de seguiment inclouen  el nom de la tasca, la seva descripció i qui l'ha de fer. 

 

Marcadors de participants

Aquesta funció impulsada per la intel·ligència artificial t'ajudarà a identificar les persones que participen en una reunió i quan parlen. En seleccionar "Participants" pots observar l'activitat de cadascú: quan s'ha unit, quan ha abandonat la reunió, quan ha parlat... Clica la barra del participant per veure les seves intervencions durant la reunió. 

 

Temes i capítols
Permet revisar gravacions fàcilment en crear automàticament seccions rellevants en un resum intel·ligent. Aquests segments faciliten saltar directament als moments o al contingut específic que desitgis revisar, identificant paraules claus de la transcripció de la reunió del material compartit amb PowerPoint Live. 

 

Traduccions en viu 

Per disposar d'aquesta funcionalitat amb subtítols en més de 40 idiomes parlats, no és necessari que tots els participants de la reunió comptin amb Teams Premium, només cal que l'organitzador disposi d'aquesta llicència. Totes aquestes funcions estan disponibles en reunions grabades i transcrites. 

 

 
 
Altres avantatges de Teams Premium

A més de totes aquestes profitoses funcionalitats d'IA, la llicència de Teams Premium n'ofereix d'altres molt interessants:

Personalització de totes les reunions 

Les reunions es poden personalitzar per brindar una experiència única que s'adapti a les necessitats de la teva organització. Amb aquesta funcionalitat, es podrà incorporar i configurar noves plantilles a mesura, perquè les teves reunions s'ajustin a la imatge i a les polítiques de la teva empresa, agregant el logotip i colors corporatius a les reunions, gràcies a l'opció Branded Meetings. També podràs personalitzar diverses sales de reunions pel mode junts i aconseguir així, reunions més professionals. 

 

Reunions més segures

Aquesta funció t'ofereix opcions de confidencialitat reforçades perquè protegeixis les teves reunions.

  • Els organitzadors de reunions poden aplicar una marca d'aigua única sobre les plantilles compartides i les transmissions de vídeo per presentar i mostrar informació confidencial.
  • Designa qui pot gravar reunions i habilitat el xifratge d'un extrem a l'altre (E2EE) per augmentar la confidencialitat de les reunions online que requereixin un major nivell de protecció. 
  • Els clients amb una subscripció a Microsoft 365 poden aplicar etiquetes de confidencialitat de Microsoft Purview Information Protection per agregar automàticament opcions de reunió que ajuden a protegir la informació. 

 

Cites virtuals i Webinars

Els Webinars ajuden a aconseguir atreure més públic, t'acosten als teus clients i entaulen relacions estratègiques per la teva empresa. 

  • Uneix-te a una sala d'espera virtual (un espai a part pels presentadors) per organitzar el contingut, socialitzar i preparar-te, així com respondre a xats i sessions de preguntes i respostes amb els assistents. 
  • Minimitza les distraccions dels assistents durant la presentació, mitjançant l'organització i l'administració de què es veu durant els seminaris web.  
  • Envia correus de recordatori automàtics als assistents abans del seminari web. Aquests correus s'enviaran a tots els participants confirmats a través d'una agenda temporal que s'ha configurat prèviament.  
  • Amb Microsoft eCDN inclòs a Teams Premium, pot millorar les experiències d'esdeveniments en viu dins de la seva organització, transmetre reunions globals, reunions de tots els treballadors i ajuntaments de forma segura i reduir la càrrega a la xarxa corporativa. 
 
En què es diferencia Teams Premium de Teams? 

Teams Premium és una nova oferta que es basa en l'experiència actual de Teams, amb característiques addicionals que permeten que les reunions de Teams siguin més intel·ligents, estiguin més personalitzades i protegides. També habilita capacitats premium per escenaris de reunions addicionals, per exemple, per a cites virtuals i seminaris web.  

I, com ja has vist, per moltes d'aquestes funcionalitats no necessites que tot l'equip disposi d'aquest addon, sinó només l'organitzador de la reunió. És perfecte per millorar l'experiència d'usuari i la productivitat i la seguretat de l'equip!

Si vols comptar amb Teams Premium a la teva empresa, contacta amb nosaltres

Compartir en:

×
×
×