Shop SEMIC

Participem al programa Target Gender Equality

21-06-2023

Es tracta d'un programa accelerador del Pacte Mundial de les Nacions Unides per assolir la igualtat de gènere en l'àmbit empresarial

 

La bretxa salarial de gènere a Espanya arriba actualment al 28,1% i es calcula que es necessitaran més de 132 anys per assolir la paritat total, segons les dades que facilita el Pacte Mundial de les Nacions Unides. A més, a Espanya, només una de cada tres persones de les juntes directives d'empreses son dones. Les dades demostren que la igualtat entre gèneres segueix representant un repte global.

En aquest sentit, el Pacte Mundial de les Nacions Unides a Espanya ha llançat la quarta edició del seu programa Target Gender Equality, un programa accelerador que dona suport a les empreses en el procés d'assolir les seves metes en matèria d'igualtat de gènere durant 9 mesos, al qual donem suport un total de 42 empreses espanyoles.

Des de SEMIC, com a part del nostre compromís amb la igualtat, ens sumem a aquest programa amb l'objectiu de seguir avançant en el nostre camí cap a la igualtat de gènere i que la mateix temps ens ajudi a prendre mesures que fomentin el lideratge i la representació de la dona en la nostra empresa.

Target Gender Equality està inspirat en el compromís de l'ONU amb la paritat de gènere i en els Principis d'Emoiderament de les Dones (WEP's), del qual formem part des del març de 2023

 


Potser t'interessa:

Adoptem els Principis d'Empoderament de la ONU

El nostre compromís amb la Sostenibilitat

 

Compartir en:

×
×
×