Shop SEMIC

Reconeixement a SEMIC als Channel Partner 2019

22-11-2019

Channel Partner i els principals fabricants i majoristes de el sector reconeixen la proposta tecnològica de SEMIC en el marc dels Premis Channel Partner 2019

 

Channel Partner, la publicació de referència per a la distribució de tecnologia a Espanya, ha celebrat una nova edició dels Premis Channel Partner, reunint a una àmplia representació dels principals agents de canal IT d'Espanya. Els Premis es van celebrar al Colonial Club de Madrid, on van acudir 200 professionals, i durant la vetllada, que es va allargar fins a la mitjanit, van ser reconeguts els millors partners de l'últim any en una desena de categories.

SEMIC va rebre el "Premi a la Modernització d'Infraestructura IT", un reconeixement a tota una trajectòria i també al nostre compromís en acompanyar empreses i administracions públiques a través de la tecnologia per encarar amb èxit els reptes de la transformació digital.

"Acompanyar les empreses i administracions en el seu procés de transformació digital és el nostre objectiu. Intentem anticipar-nos a les tendències i reptes tecnològics per traslladar-lo a nostres clients", va afirmar Oscar López, CEO i fundador de SEMIC, que va assistir a l'esdeveniment juntament amb David Fernández, director comercial de SEMIC. Per fer-ho, SEMIC compta amb una base tecnològica sòlida, un equip de més de 330 professionals IT i una xarxa d'aliances estratègiques que contribueixen a proporcionar als seus clients el millor servei IT. "Aquest premi és un reconeixement i una motivació per seguir construint una proposta tecnològica de valor, basada en el coneixement, la sostenibilitat i la seguretat de la informació", ha va concloure Oscar López.
 

 

Compartir en:

×
×
×