Shop SEMIC

Renovem el certificat Changemaker d'HP

25-09-2023

Emmarcat dins del programa HP Amplify Partner d'HP, que té com a objectiu afavorir un canvi positiu i durador per al plantejament, les persones i les comunitats a l'entorn TIC a nivell mundial.

 

A SEMIC som responsables amb els impactes que ocasiona la nostra activitat empresarial a l'entorn, concretament a l'àmbit social, mediambiental i econòmic; mitjançant un comportament ètic que ens ha impulsat a ser un dels primers partners que ha renovat, un any més, el nostre compromís amb el programa de sostenibilitat d'HP a més alt nivell com Changemaker 5 star. Havent dut a terme iniciatives com:

  • Formació sobre els conceptes bàsics de l'empoderament de les persones. Informar els empleats sobre els conceptes bàsics de la diversitat, equitat i inclusió (DE&I) i els drets humans al lloc de treball.
  • Formació sobre Sostenibilitat. Garantir que els treballadors de l'empresa reben formació en sostenibilitat
  • Eficiència energètica. Implementar programes d'eficiència energètica a les operacions.
  • Planeta. Anàlisi i compensació de la Petjada de Carboni generada.
  • Comunicacions i informes de Sostenibilitat. Comunicar i divulgar els avenços en matèria de sostenibilitat a les parts interessades internes i externes
  • Pla de compres de TI sostenibles de l'empresa. Millora de les compres de TI sostenibles
  • Patrocini executiu i compromís dels empleats. Assegurar que els esponsors executius donin suport a la sostenibilitat i garanteixin el compromís dels empleats.

Continuem apostant per la sostenibilitat com a eix transerval a la nostra activitat empresarial, i per això ens sentim orgullosos d'aquest reconeixement.

 

 


 

Saber-ne més sobre la nostra estratègia en Sostenibilitat

 

Compartir en:

×
×
×