Shop SEMIC

Renovem el nostre registre a "la Huella de Carbono" i compensem al 100% les nostres emissions de CO2

05-09-2023

Un any més, seguim amb el nostre compromís amb el medi ambient i l'Agenda 2030 renovant el nostre registre de la "Huella de Carbono" i compensant al 100% les nostres emissions, fet que ens converteix en empresa Carboni Neutral.

El registre de la "Huella de Carbono" és una iniciativa oficial totalment voluntària, impulsada pel Ministeri de Transició Ecològica del Govern d'Espanya que té l'objectiu de lluitar contra el canvi climàtic a les organitzacions espanyoles. Amb la nostra participació al programa de regeneració forestal “Galicia Rexenera” col·laborem amb projectes de restauració iniciats pels propietaris de terrenys degradats als incendis de 2015 i 2017 a Galícia, perquè puguin acabar recuperant tot el seu potencial mediambiental i d'absorció de CO2.

 

Projectes de compensació en què col·laborem

Durant l'any 2022 hem col·laborat amb el projecte d'absorció "Galixia Rexenera: A Chan (Caldas de Reis)", una àrea afectada per un incendi produït el 2017. Es tracta d'una muntanya gestionada amb un instrument d'ordenació forestal des de fa més de 10 anys, aprovat per l'Administració i que compta amb les certificacions forestals PEFC (07/09/2010) i FSC (19/06/2015). La Muntanya Veïnal de Paradela de Bemil té una superfície de 229 hectàrees i destina més del 10% de la seva superfície com a zones de reserva (FSC) on es prioritza un estat natural gairebé sense intervenció de l'home.

Amb l'aportació de SEMIC, s'han restaurat 2,60 hectàrees de superfície, equivalent a dos camps i mig de futbol, ​​permetent instal·lar-hi més de 4.000 plantes. S'espera que al final del període aquests arbres permetin absorbir un total de 473 tCO2eq. Aquesta actuació se sumen a les dues anteriors a Coto María (Pontearas) i Coto das Pías (Salceda de Caselas), dels anys 2020 i 2021 respectivament, zones afectades per incendis forestals, amb les quals contribuïm amb la plantació de 3.038 arbres.

Des del nostre registre a la Petjada de Carboni, hem compensat un total de 222 tones de CO2, gràcies a la plantació de 5.019 arbres.
 


Potser t'interessa:

Programa Galicia Rexenera 

Les nostres certificacions

Compartir en:

×
×
×