Shop SEMIC

Reunim el sector sanitari a Barcelona per a parlar d'ergonomia i solucions de mobilitat

27-10-2023

Dimecres passat 25 d'octubre vam reunir a Barcelona a un grup d'Hospitals, Clíniques i altres centres del sector sanitari per a parlar de solucions tecnològiques per al lloc de treball dels professionals, la importància de l'ergonomia en els productes seleccionats i les diferents opcions de mobilitat que ajuden afrontar els reptes tecnològics actuals de la Sanitat.

Amb la participació de fabricants referents en el sector de la salut com Ergotron, HP, Zebra Technology i AVer, vam organitzar una jornada tecnològica en la qual es van presentar solucions innovadores que posen la tecnologia al servei de la Salut, amb un espai per a Showroom de productes i demo, a més de xerrades i espai per al networking.

En aquesta jornada vam tenir l'oportunitat de parlar de productes, serveis i solucions per a llocs d'informació clínica hospitalària de totes les àrees, des d'UCI fins a quiròfans, passant per àrees de reanimació i també consultes. També parlem de solucions de mobilitat ergonòmiques, com els carros mèdics ajustables que faciliten el treball dels professionals amb múltiples opcions i possibilitats.

Un altre punt que es va tractar en la jornada va ser el de solucions de programari per a tracking de pacients i actius, una eina molt útil per a l'automatització de processos i l'augment de la rendibilitat de les inversions en els centres hospitalaris.
 
I per a acabar, es van presentar en format demo noves eines de Telemedicina com els carros per a diagnòstic i atenció en remot. La Telemedicina permet l'acostament de metges especialistes a pacients que es trobin a excessiva distància per al seu desplaçament i l'ús de Videoconferència com a sistema d'exploració complementari, sempre amb la tecnologia adequada, facilita un ràpid diagnòstic, així com un seguiment en el procés de curació per part dels professionals especialistes. 
En aquest sentit els carros de Telemedicina de SEMIC són el clar exemple de solucions que posen la tecnologia al servei de la Salut, permetent la mobilitat i la qualitat de les imatges i les facilitats en la comunicació metge-pacient.
A més, el carro de Telemedicina ha estat reconegut pel Pacte Mundial com una solució innovadora i sostenible en la seva revista anual, emmarcat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible i en l'Agenda 2030: la sostenibilitat com a model de negoci per a les empreses.
 
Què més pot fer SEMIC pel sector Sanitari?
  • Proveir al teu centre de productes i sistemes personals: estacions diagnòstiques i clíniques, d'anatomia patològica, d'infermeria, de quiròfan i altres solucions de mobilitat.
  • Desenvolupar conjuntament projectes d'infraestructures: Data Center i emmagatzematge, imatge mèdica i dispositius IoT, gestió de xarxa i seguretat 360è.
  • Solucions de programari, aplicacions i plataformes digitals: Llicències, Smart Hospital, Smart Nursing. 
  • Solucions audiovisuals que porten la imatge a un altre nivell: pantalles tàctils i interactives de quiròfan, Command Center, Digital Signage, auditoris i sales d'actes, sales de reunions i de formació, carros de telemedicina.
  • Altres serveis: Serveis gestionats en quota mensual, altres opcions de finançament o serveis a mesura.
 
Vols saber-ne més? Entra en https://sanidad.semic.es/ca 

Compartir en:

×
×
×