Shop SEMIC

SEMIC, al costat de més de 430 empreses en 4 esdeveniments durant el mes d'octubre

02-11-2022

Aquest passat mes d'octubre en SEMIC hem organitzat 2 esdeveniments presencials en els quals hem pogut xerrar amb gairebé 60 clients dels sectors d'Educació i d'Empresa.

El dia 25 ens reunim a Girona, en el Estadi Municipal Montilivi, amb un grup de clients d'empresa privada per a xerrar de les noves tendències i reptes als quals s'enfronten les empreses a nivell de ciberseguirdad amb FORTINET, fabricant líder en aquesta àrea IT.

L'endemà, 26 d'octubre, ens vam reunir amb més de 45 clients del sector educatiu en el Kitchen Club de Madrid per a una jornada d'innovació educativa amb Microsoft, amb taller de Cooking Party inclòs. Vam parlar dels reptes presents i futurs de la transformació digital en el sector educatiu, i vam poder xerrar sobre el concepte de Modern Workplace, Intune for Education, Azure, Autopilot, Windows 11 ES, i molt més!

A més, del dia 26 al 28 participem en ANECORM, el Congrés Nacional d'Infermeria Coordinadora de Recursos Materials, celebrat a Barcelona amb el lema “Construint pilars per a la sostenibilitat mediambiental”, SEMIC va participar de manera especial en la taula rodona número 6 del divendres 28 a les 10.15h, titulada "Transformació digital en la millora del dia a dia per a infermeria: Next Generation", amb la intervenció de Jordi Solé, Director Tècnic de SEMIC. En aquesta taula rodona vam parlar de la nostra solució Smart Hospital, una solució amb tecnologia Aruba que millora l'optimització i gestió de recursos que compta amb un mòdul específic per a la gestió d'actius i recursos materials.

Finalment, aquest passat mes d'octubre també s'han celebrat els dos primers webinars del Cicle de Webinars "Adapta la teva IT a les noves formes de treball sense perdre el ritme", que han comptat amb més de 80 inscrits entre les dues sessions. El primer es va celebrar el passat dia 20 i va tractar de AIOps, el sistema que ajuda a detectar anomalies en la xarxa wifi, amb tecnologia Auba. El segon va ser el dia 28 i va tractar, juntament amb HPE, de com optimitzar la gestió de les dades, el nou repte empresarial. 

Amb aquests 4 esdeveniments SEMIC ha estat en contacte, durant el mes d'octubre, amb més de 430 empreses client, oferint una visió de partner global IT i explicant solucions en àrees molt diferents, amb fabricants líders del mercat i amb especialitzacions en molts àmbits. 

Gràcies a totes les persones que han participat en aquests esdeveniments per venir a veure'ns i per col·laborar!

Compartir en:

×
×
×