Shop SEMIC

SEMIC col·labora amb la Fundació Oncolliga Comarques de Lleida

14-12-2021

SEMIC materialitza l’oportunitat de col·laborar, per primer cop, amb la Fundació Oncolliga Comarques de Lleida. Aquesta és una acció solidària que s’emmarca en la voluntat de SEMIC per ser una empresa socialment responsable que ajuda a les persones i organitzacions del seu entorn més proper.

 

La Fundació Oncolliga és una entitat sense ànim de lucre que s’articula gràcies a l’inestimable esforç dels seus voluntaris, que fan possible l’acompanyament als malalts de càncer i a llurs familiars.

El seu àmbit d'actuació és Lleida i província, i altres de les tasques que realitza són múltiples: projectes i campanyes a fi d’incentivar la sensibilització i participació ciutadana, plans d’acció destinats a persones vulnerables, compartició de vivències i escolta de pacients, o divulgació d’una educació en hàbits saludables que ajudi a prevenir el càncer.

A la fotografia podem veure Enric Martí Suau, President de la fundació (al mig), i M. Àngels Vilà Torres, Tresorera (a l’esquerra), recollint el material a les oficines de SEMIC Lleida.

SEMIC ha dut a terme una col·laboració aportant material tecnològic i informàtic valorat en 600€, que l'associació inclourà a les toies que són sortejades cada mes, i que adquireixen els usuaris a través de la compra d’uns calendaris associats a les mateixes.

Ens plau poder ajudar i aportar el nostre granet de sorra a la gran tasca d’aquesta fundació. Segur que aquest serà l’inici d’una col·laboració llarga i fructífera.

 

 

Compartir en:

×
×
×