Shop SEMIC

SEMIC continua construint el seu futur incorporant a Econocom en el seu negoci d'Infraestructures

28-06-2022

Amb ànim d'atendre el creixement de SEMIC d'una manera ordenada, a la fi del 2018 vam iniciar un procés de racionalització de la nostra organització i estructura d'empreses per a donar la millor solució a les necessitats de cadascuna de les línies de negoci. Aquest procés va quedar constituït al 2019 però per l'aparició de la pandèmia ha estat finalment enguany quan s'ha dut a terme aquesta reestructuració d'empreses per línies de negoci, la qual cosa ha implicat un procés de fusió dins de SEMIC així com l'escissió d'ACTIUM Digital i d'eCityclic.

  • SEMIC, Productes i Solucions d'Infraestructura
  • ACTIUM Digital, Software i Solucions de gestió per a empreses
  • eCityclic, Software i Solucions per a les Administracions Públiques

En aquesta línia, SEMIC reforça el seu creixement amb l'entrada de la multinacional ECONOCOM en el seu accionariat. L'associació amb Econocom beneficiarà als clients, generant sinergies importants i solidesa en el projecte global.

Econocom és un integrador digital global, que concep, finança i facilita la transformació digital de grans empreses i organitzacions públiques. Amb 49 anys d'experiència, el Grup opera en 16 països, amb més de 8.200 empleats, i va generar uns ingressos de 2.505 milions € en 2021. Econocom cotitza a Euronext a Brussel·les, en els índexs BEL Mid i Family Business.

Aquest acord atorga a Econocom una participació majoritària inicial, mentre que els fundadors i els principals directius de SEMIC segueixen plenament compromesos amb l'impuls del creixement, beneficiant-se de les sinergies de les plataformes combinades.
SEMIC aporta a Econocom una presència molt rellevant en el mercat espanyol, amb més de 10.000 clients actius tant del sector Privat com Públic i de verticals molt diverses, entre els quals destaquen Educació i Sanitat, amb potents capacitats tècniques i especialització en el model contractual. Totes dues empreses aposten clarament per la sostenibilitat, SEMIC és empresa neutra en emissions de carboni des del 2020.

 

A SEMIC hem anat evolucionant des d'un model de negoci purament transaccional cap a un model de Servei Gestionat, un factor clau a l'hora d'aconseguir establir relacions de molt llarg recorregut amb els clients, acompanyant-los des de fa dècades en la seva evolució tecnològica.
Entre els avantatges que Econocom aporta cal destacar: importants capacitats financeres, possibilitat d'abordar projectes internacionals i entrada en alguns sectors on SEMIC tenia menys presència

 

En la imatge de capçalera podem veure a Oscar Lopez (a l'esquerra), Director General i soci fundador de SEMIC, i a Carlos Pérez-Herce (a la dreta), Country Manager d'Econocom España.

 

Compartir en:

×
×
×