Shop SEMIC

SEMIC és Gold Partner de Poly

21-07-2022

Aquesta nova certificació ens permet crear estratègies amb Poly i així poder assessorar en profunditat, gestionar i subministrar qualsevol mena de dispositiu audiovisual que necessitin els nostres clients.

Què o qui és Poly?

Poly és una empresa centrada en productes audiovisuals pioners en solucions adaptades a la feina des de qualsevol lloc. Sempre podràs comptar amb l'equip que necessites per veure i escoltar de la millor manera.

El seu principal lema és “el fracàs no és una opció”, cosa que el converteix en un soci amb molta força per aconseguir els objectius proposats en qualsevol projecte.

Què és el programa de partners de Poly?

El programa de partners de Poly és la manera com Poly reconeix i recompensa els seus partners per la seva experiència tècnica i de vendes, servei, equip de demostració, personal i altres criteris per a productes específics. Aquesta nova categoria reforça la nostra aliança i demostra una vegada més el nostre compromís per oferir a tots els nostres clients els millors productes i serveis en tecnologies de la informació dedicades al sector audiovisual.

Per què SEMIC és partner de Poly?

Per nosaltres és imprescindible mantenir els equips actualitzats a les novetats, per oferir als nostres clients el millor servei i en el menor temps possible. De la mateixa manera, els equips de consultoria i comercials també han d'estar al dia de nous productes i solucions, així com els seus equips formadors per poder fer arribar les actualitzacions als responsables del projecte de cada empresa. Per tots aquests motius, les certificacions són la millor manera de demostrar que SEMIC ofereix el millor servei en desplegament i formació de solucions audiovisuals.

Quin benefici ofereix ser Gold Partner?

Gràcies a aquest nivell de certificació amb la marca, ajudem a les organitzacions a seleccionar els millors dispositius Poly, els més adequats als seus perfils de treball i amb les millors condicions econòmiques. Tots aquests serveis van acompanyats de solucions de finançament adaptades i de manera servei gestionat

Compartir en:

×
×
×