Shop SEMIC

SEMIC organitza la Sessió de Conscienciació de Ciberseguretat per a PYMEs en el mercat de Lleida

Fecha: 
03/26/2021 - 10:00 a 11:30

Cada dia coneixem un nou cas de ciberdelinqüència, i cada cop son més propers. Aquesta tendència no fa més que confirmar que els ciberatacs están augmentant, que son varies les vies d'entrada i que ninguna empresa està fora de perill. A més, les perspectives no són bones, doncs es preveu un increment en la superfície d'atac, motiu pel qual es recomana a les empreses estar preparades per afrontar-los i minimitzar-los. d

Des de SEMIC, com partner IT per a petites, mitjanes i grans empreses, estem organitzant un esdeveniment local a la zona de Lleida, per tractar les claus de la Ciberseguretat a les PIME.

Apúnta't jja al nostre Webinar de Conscienciació de Ciberseguretat per a les PIME del mercat de Lleida, el proper divendres 26 de març a les 10h.

La ponència serà a càrrec de Miguel Ángel Arroyo, Security Business Manager de SEMIC, i Carles Palau, Account Manager de SEMIC.

 

Si tens dubtes sobre les mesures de ciberseguretat que has d'aplicar a la teva empresa o et preocupa ser víctima d'un ciberatac, no pots faltar a la cita. 

Més info i inscripcions gratuïtes AQUÍ.

Compartir en:

×
×
×