Shop SEMIC

SEMIC, únic partner a Espanya certificat per Fortinet per a realitzar el servei gestionat de FortiEDR

05-11-2021

En el nostre compromís per teixir una xarxa d'aliances amb les principals marques del sector i erigir-nos com partner destacat dels principals fabricants, a SEMIC ens hem convertit en el primer i únic partner d'Espanya certificat per Fortinet per a realitzar el servei gestionat de la seva nova solució FortiEDR.

 

Una anàlisi recent prediu que les empreses gastaran més de 58 mil milions de dòlars en serveis de seguretat gestionats en 2024, la qual cosa reflecteix una taxa de creixement anual de més del 14%. L'alta demanda d'especialització en els perfils de ciberseguretat, indica que l'ús de proveïdors de serveis de seguretat administrats (MSSP) és cada vegada més necessari per a empreses de totes les grandàries.

Gràcies al servei gestionat de les solucions de seguretat, les organitzacions poden reduir el risc i minimitzar l'impacte dels ciberatacs en disposar d'un monitoratge continu per part de tècnics especialistes i així protegir les dades, la infraestructura i els usuaris de l'empresa, independentment de qui, on, quan i com s'accedeix als actius de TI. A part de la certificació aconseguida per a la nova solució de Detecció i Resposta de Endpoints (EDR) de Fortinet, SEMIC disposa del certificat Engage Advanced Partner Fortinet / Integrator, MSSP, qualificació que ens avala com partner IT de referència en la implantació dels seus productes.

En aquest servei s'ofereix la qualitat i garantia de Fortinet a les mans dels millors professionals de IT de SEMIC, per una còmoda quota mensual; perquè la teva empresa no hagi de preocupar-se de res més que del negoci. Pots obtenir més informació sobre aquest servei gestionat en aquest enllaç.

 

Compartir en:

×
×
×