Shop SEMIC

V Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics

Los pasados días 20 y 21 de abril, tuvo lugar en Madrid la quinta edición del CNIS (Congreso Nacional de Innovación y Servicios Públicos), con el título: Gestionando el cambio, aplicando soluciones.

SEMIC presentó una serie de casos de éxito desarrollados en diferentes Administraciones Públicas: gestión del cambio en las Administraciones y aplicación de innovadoras soluciones para mejorar tanto la gestión interna, como los servicios a los ciudadanos.

06-05-2015

Per a la presentació d'aquests casos d'èxit, es va comptar amb la participació dels responsables del projecte en cadascuna de les corporacions corresponents.

Així, van intervenir, per ordre, els següents participants:

  • Eduardo Agüera: Cap del Departament de Serveis Informàtics del Ayuntamiento de Còrdova, que va exposar la implantació a dit ajuntament de l'Aplicació de Gestió de Audio-Video Actes.
  • Joaquim Nolla: Responsable de l'Arxiu Administratiu i Gestió Documental de l'Ajuntament de Tarragona, que va exposar la implantació a dit ajuntament de la Plataforma de Gestió documental i Arxiu Electrònic.
  • Sergio Pombrol: Coordinador de Noves Tecnologies de la Diputación de Zaragoza, que va exposar la implantació a la diputació del Portal web i de Transparència adaptat a la nova situació actual.

Compartir en:

×
×
×