Shop SEMIC

Acte de clausura de la XI Edició dels Relats Solidaris

10-02-2016

SEMIC col·labora un any més amb aquesta iniciativa solidària, impulsada per un grup de periodistes esportius que té com a objectiu ajudar als infants més necessitats.

 

El dilluns passat va tenir lloc l'acte de clausura de la XI edició dels "Relats Solidaris de l'Esport", apadrinada per Javier Mascherano, que aquest any ha recaptat 45.730€. Els beneficis obtinguts es destinaran a l'Assocació Catalana del Síndrome del Rett, una malaltia rara. Segons les declaracions del futbolista blaugrana davant dels mitjans de comunicació: "He intentat aportar el meu granet de sorra, però gran part del treball l'han fet els periodistes. Abans d'aquesta iniciativa, jo ni tan sols coneixia la malaltia. Tan de bo amb això es pugui ajudar, al menys a millorar la qualitat de vida de les persones que ho pateixen".

Des de que va sorgir la iniciativa l'any 2005, s'ha recaptat gairebé mig milió d'euros, i hi han participat esportistes reconeguts com Leo Messi, Xavi Hernàndez o Samuel Eto'o, entre altres.

SEMIC, com a empresa compromesa i socialment responsable, col·labora activament amb aquesta iniciativa per tercer any consecutiu.

 

Compartir en:

×
×
×