Shop SEMIC

Adéu a Windows 7, Windows Server 2008 i Windows Server 2008 R2

23-12-2019

A partir del 14 de gener de 2020, Microsoft deixarà d'oferir suport tècnic per a Windows 7. Després d'aquesta data, l'assistència tècnica i les actualitzacions de programari de Windows Update que ajuden a protegir el teu PC ja no estaran disponibles per al producte. Des del servei tècnic de SEMIC recomanem la transició a Windows 10 abans de gener de 2020, per evitar una situació que requereixi un servei o suport tècnic que ja no estigui disponible.

Windows 10 ofereix les últimes actualitzacions de seguretat, el que es tradueix en una major protecció seu PC i a les seves dades. Els serveis relacionats per a Windows 7 també s'interrompran amb el temps. Si segueix utilitzant Windows 7 després de la finalització de el suport, el PC continuarà funcionant, però serà més vulnerable als riscos de seguretat i els virus.

No s'arrisqui, asseguri seves dades amb Windows 10. A SEMIC l'ajudarem a fer la transició del seu sistema operatiu.

 

A més de la discontinuació del Windows 7, a partir de el 14 gener de 2020, Windows Server 2008 i Windows Server 2008 R2 també finalitzaran el seu cicle de vida. Això implica que, a partir d'aquesta data, no es rebran:

• Actualitzacions de seguretat locals gratuïtes

• Actualitzacions no relacionades amb seguretat

• Opcions de suport gratuïtes

• Actualització de contingut tècnic en línia

Per a entorns que no siguin Azure, recomanem actualitzar a la versió més recent abans de la data límit. Per als clients que no puguin complir amb la data límit de cap de suport, poden adquirir actualitzacions de seguretat esteses per mantenir les càrregues de treball de servidor protegides fins que s'actualitzin (s'apliquen algunes restriccions).

Els clients que fan servir productes i serveis de Windows Server 2008 o el Windows Server 2008 R2 han de migrar a Microsoft Azure per beneficiar-se de 3 anys addicionals d'actualitzacions de seguretat crítiques i importants sense cap càrrec addicional i modernitzades quan s'estigui preparat. La relació detallada dels productes de Windows Server 2008 i 2008 R2 que finalitzaran el seu suport pot consultar aquí.

Per a més informació contacti amb el seu Account Manager de SEMIC.
 

Compartir en:

×
×
×