Shop SEMIC

Assistim al SMB Innovation Summit 2019

15-04-2019

Del 2 al 4 d’abril ha tingut lloc a Niça el segon esdeveniment d’innovació per a pimes de SAP de l’any. El focus principal de l’esdeveniment ha estat la presentació de les últimes novetats en productes i tecnologies de SAP per a les pimes.

 

El nostre director de projectes de SAP Business One, Oscar Franco, va assistir al SMB Innovation Summit 2019 de Niça per a conèixer a experts en línies de negoci, compartir les millors pràctiques i estratègies, assabentar-se de les novetats i noves informacions en productes i tecnologies de SAP, així com les tendències de la indústria que afecten a petites i mitjanes empreses i conèixer quines són les eines necessàries per a mostrar amb èxit el poder de les solucions de planificació de recursos empresarials locals i en el núvol pels clients.

L’orador principal i moderador de l’esdeveniment fou l’ex-corredor de borsa Mark Jeffries, qui va  parlar sobre “L’art de la influència empresarial: vendre sense vendre”. Jeffries ja havia parlat en fòrums i conferències per a empreses com IBM, Microsoft o Royal Bank of Canada i fou sens dubte un honor poder escoltar-lo i aprendre d’un expert en el negoci com ell.

L’ambient de la trobada d’innovació de SAP ens ha permès descobrir com aconsegueixen l’èxit les pimes de tot el món, a quins obstacles s’enfronten i quines oportunitats sorgeixen pel futur que ens permetin impulsar els negocis dels nostres clients.

El pas per l’esdeveniment de SAP, el SMB Innovation Summit 2019 de Niça, ha estat una experiència molt enriquidora que ens ha aportat molta informació que aplicarem en pròxims projectes i que traslladarem als nostres clients.

Un nou pas endavant en l’impuls de la transformació digital de les empreses amb solucions com SAP Business One!

Compartir en:

×
×
×