Shop SEMIC

Benvingut al PC del futur

20-07-2021

Si aquest 2021 ens està confirmant una tendència, és que el treball híbrid i el teletreball han arribat per quedar-se. Una mostra d'això és l'última novetat que ha presentat Microsoft: Windows 365 Cloud PC.

Es tracta del seu primer Windows híbrid: un virtualització completa de sistema operatiu perquè puguis muntar el teu PC en el núvol, amb total independència de el dispositiu.

En lloc d'allotjar el sistema operatiu i les aplicacions en un dispositiu fix, consumint recursos d'emmagatzematge i computació, Windows 365 resideix en els servidors de Microsoft. Però, per a l'usuari, la velocitat és la mateixa que en un PC local.

D'aquesta manera, et permet crear el teu ordinador virtual personalitzat, instal·lant les teves apps i contingut preferit, i retransmetre-ho en streaming a través del navegador Microsoft Edge en qualsevol dispositiu: portàtil, Tablet, mòbil, ... sigui de fabricant que sigui, i des de qualsevol lloc . Ja no necessites carregar amb el dispositiu per accedir al teu PC: només necessites connexió a internet.

Si estàs implantant solucions de treball híbrid o teletreball a la teva empresa, heu de tenir en compte aquest llançament que serà tota una revolució.

Aquesta nova aplicació estarà a la venda a partir del pròxim 2 d'agost, però pots demanar ja la teva cotització personalitzada fent clic aquí.

Si vols saber més sobre Windows 365 Cloud PC, fes clic aquí 

Compartir en:

×
×
×