Shop SEMIC

Campanya #SAPBusinessOne Around the World

04-07-2016

Campanya "SAP Business One Around the World"

Amb aquest lema s'ha posat en marxa una campanya solidària, amb la que l'ERP SAP Business One vol celebrar que ja compta amb 50.000 clients arreu del món. Per cada foto que publiquin els seus partners i clients, mostrant la seva ciutat o empresa amb el hastagh #sapbusinessone, SAP es compromet a donar 1€ a un orfenat a Mukono (Uganda).

Des de SEMIC hi hem posat el nostre granet de sorra. I ho hem fet des de les nostres seus de #Madrid, #Barcelona i #Lleida. Ens sentim orgullosos d'haver contribuït a aconseguir aquesta xifra i per això volem compartir-ho amb vosaltres.

Com a partners plata de SAP, estem especialtizats en oferir solucions de negoci que optimitzin els processos de les empreses i les administracions públiques per tal de contribuïr a una presa de decisions basada en informació precisa, reduïnt els costos de gestió. Per això SAP Business One és la nostra aposta com a eina de gestió per les pimes. Si vols saber-ne més, fes click aquí.

 

T'animes a participar-hi tu també?

Pots fer-ho fins el 31 de desembre de 2016. I recorda, només has de fer una foto a la teva ciutat, en la que hi aparegui en primer pla aquesta targeta  i publicar la foto al Twitter o al Facebook amb la etiqueta #sapbusinessone. 

Compartir en:

×
×
×