Shop SEMIC

Cas d’èxit Audiovisual al Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona (o com portar les sales de reunió a un nivell superior)

Client

El Recinte Modernista de Sant Pau és un referent destacat del patrimoni i la cultura de Barcelona, obra de Lluís Domènech i Montaner declarada Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Necessitats

El Recinte Modernista de Sant Pau disposa d’una sala de reunions amb un equipament audiovisual antic i poc integrat, fet que provoca que el departament d’IT estigui sobrecarregat amb incidències constants.

Ens trobem davant d’un sistema poc intuïtiu per a l’usuari, que l'obliga a connectar diversos cables i a canviar senyals de vídeo i àudio amb comandaments diferents, donat que el diagrama de connexions no és suficientment clar. A més, senyalen que el pas del cable a la sala és complicat, ja que recorre 30 metres d’un tub subterrani del monitor fins a la taula.

El client ens demana una solució intuïtiva, amb un sistema de so i vídeo d’alta qualitat i amb el mínim cablejat possible.

El repte

El nostre gran repte és el d'unificar la gestió de vídeo, àudio, dades i xarxa en un únic cable, tenint en compte que, al tractar-se d’un recinte modernista i per tant protegit, no es permet realitzar orificis ni canalitzacions noves. L’equip tècnic d’audiovisuals de SEMIC fa un estudi previ on recull l’actual escenari i els requeriments per part del client.

Solució

La proposta de SEMIC s’ha centrat en la facilitat d’ús i la fiabilitat, aconseguint gestionar tota la sala amb només un cable USB-C, deixant com a resultat una taula completament neta.

A partir d’ara, l’usuari de la sala es trobarà amb un sol cable USB-C que li proporcionarà de forma automàtica un Plug&Play del sistema audiovisual. A més, de forma totalment transparent, tot el sistema audiovisual passarà del PC de la sala fixe al portàtil cada cop que es connecti i desconnecti el cable USB-C: sense comandaments ni canvis d’entrada de so i vídeo.

 

So i vídeo de màxima qualitat

  • So: Processador d’àudio Biamp Tesirafortex,dos micròfons Biamp Parle de sobretaula i una barra de so d’alta fidelitat Bamp Parlé SBC2. L’àudio és digital, utilitzant el protocol AVB. Els dos micròfons aconsegueixen 360º de captació del so gràcies a la tecnologia d’autoseguiment de veu Beamtracking. Disposen de lead indicador d’estat vermell o verd, així com la possibilitat de ser silenciats amb un botó tàctil al mateix micròfon.
  • Vídeo: matriu de vídeo automàtica que gestiona el Plug&Play del sistema audiovisual, vídeo, 4K, xarxa Ethernet i càrrega de la bateria del portàtil. Per aconseguir-ho s’equipa amb una matriu de Lightware UCX Taurus 4x2. Càmera AVER Cam550 integrada sota el monitor proporciona un vídeo d’alta definició amb sortida de vídeo USB i HDMI simultanis així com autoframing automàtic per no haver d’utilitzar cap tipus de comandament.

Comencem avui mateix?

No esperis a demà i comencem a treballar en el teu projecte de solucions audiovisuals

Contacta amb nosaltres
×
×
×