Shop SEMIC

Solucions Corporate

Projectes, solucions i serveis audiovisuals end-to-end per a empreses i administracions públiques.

Sales de reunions i Huddle

UNA SALA DE REUNIÓ PER A CADA NECESSITAT

Sales de reunions amb solucions audiovisuals i comunicatives Plug&Play, interfaces intuitives i de fàcil ús, que permeten reunir-se cara a cara amb companys, socis i clients, compartint contingut de qualitat HD en sales de reunions de diferents mides.

Et proporcionem els productes i eines amb entorns de videoconferència al núvol, destinats a garantitzar una òptima comunicació i col·laboració per al dia a dia de l'empresa.

Projectem el teu espai amb el mobiliari adequat i les solucions acústiques segons la funcionalitat i la realitat de cadascuna de les sales.

Amb la possibilitat de disposar de tecnologia domòtica per al control de les sales.

 • SALES PETITES O HUDDLE

  Reunions improvisades i espontànies, amb ambients privats per a grups petits. Espais petits destinats a reunions esporàdiques en petits grups, com organitzar xats de video ràpids, realitzar conferències o visualitzar presentacions. Fàcils d'utilitzar, amb mobiliari flexible, optimitzant l'espai, la connectivitat i la facilitat d'ús, amb les millors plataformes de comunicació i videoconferència de el mercat actual.

 • Sales mitjanes

  Per a reunions d'entre 6 i 13 persones. Sales on realitzar reunions en grups mitjans, amb solucions audiovisuals òptimes per videoconferències: amb tecnologia estable, consistent i de qualitat. Així com pantalles interactives per facilitar i dur a terme les exposicions i compartir-les.

  • Imatge i so
   Productes i sistemes especialitzats perquè cada un dels membres de la reunió tinguin el protagonisme que necessiti, segons el seu paper en cada ocasió.
  • Plug & Play
   Superfícies de control tàctil amb interfícies intuïtives, que no necessiten grans coneixements ni formació. Connectar i col·laborar.
  • Reserva de sales
   Equips per reservar la reunió des de la comoditat del teu correu electrònic, de manera immediata, sense importar on et trobis.

 • Sales grans

  Solucions de col·laboració basades en la usabilitat i l'òptima interacció entre participants, tant presencials com virtuals. La tecnologia més moderna en sistemes professionals i accessoris per videoconferència.

  • Control i gestió de l'espai
  Control dels equips de tecnologia audiovisual i tots els equips de tecnologia presents a la sala com l'aire condicionat, les cortines, els llums ... Simplifica a la seva màxima expressió, l'ús del seu ambient, a través d'escenaris automatitzats, des d'una pantalla tàctil .
  • Sense cables
  Oferim la comoditat, neteja visual i senzillesa d'una sala sense cables, a través de sistemes professionals de projecció sense fils, des del notebook, smartphone o tablet, amb estabilitat i una gran experiència d'usuari
  • Reserves de Sales
  Solucions de reserva sense necessitat de cap coneixement expert, amb instal·lació ràpida i senzilla. Sol·licitant la reserva directament des del panell tàctil, un ordinador o dispositiu mòbil a través d'Outlook, Microsoft Office 365, Microsoft Exchange Server o G Suite.

Vols més informació? Contacta'ns

Auditoris i sales d'actes

Petits detalls per a grans esdeveniments

Solucions de comunicació adecuades per a equipar auditoris i grans sales, sense importar el tamany dels espais.

Creem el teu projecte de manera totalment personalitzada: en els nostres dissenys assegurem la funcionalitat, la qualitat i l'experiència de l'usuari.

Creem el teu projecte a mida

 • Àudio

  Solucions d'àudio com microfonia, mescladores de so, processadors d'àudio, matrius, caixes i altaveus. Sistemes de distribució de senyal.

 • Video

  Projectors, monitors, matrius, càmeres, i tots els productes necessaris per a gravar i reproduir. Solucions interactives i de videoconferència.

 • Control

  Sistemes de control de les sales mitjançant pantalles tàctils, botoneres, dispositius smartphone o tablets.

Vols més informació? Contacta'ns

Digital Signage

Senyalització digital multimedia: Creativitat sense límits

Crea continguts espectaculars i sense límits per a la creativitat. Brindem solucions en cartelleria digital que substitueixen els cartells estàtics i els sistemes de senyalització tradicionals.

 • Ideals per a directoris, informatius o sales de control.
 • Suport ideal per a campanyes de Màrqueting, combinant imatge amb tot tipus d'informació.

Crea, gestiona i comparteix el teu contingut

 • A mida des de zero

  T'ajudem a trobar la millor solució de hardware i software per posar en marxa des de zero la teva pròpia xarxa de Cartelleria Digital.

 • Informa i comunica

  T'ajudem a decidir la millor modalitat per al resultat esperat:

  • Conjunt de monitors sincronitzats per mostrar un sol contingut, en modalitat pantalla gegant.
  • Possibilitat de generar continguts diferents i variats, processant diferents senyals, per separat, de manera simultània

Vols més informació? Contacta'ns

Teletreball i movilitat

En el teletreball, tu decideixes on i quan

Amb l'auge el teletreball, posem a disposició de les empreses solucions consolidades per a la col·laboració entre equips multi-seu o reunions amb clients, ja sigui des de l'oficina o des de casa.

Disposem de solucions sense fils, transportables, per facilitar la mobilitat i connectivitat en la teva activitat professional. Per a un entorn de treball en constant moviment.

Assegurem solucions amb connexió estable, comunicació ràpida i fàcil instal·lació.

 • Eines de videoconferència compatibles amb qualsevol dispositiu i tecnologia.
 • Solucions senzilles des d'un dispositiu específic o una app per accedir a les dades en el núvol, fins a software a mida.

Solucions per al teletreball

 • Videoconferència

  Kits personals d'àudio i vídeo. Auriculars amb cancel.lació de soroll per a una vídeo trucada òptima. Amb cables, o sense fil segons les teves necessitats.

 • Espai de treball

  Solucions audiovisuals i eines personalitzades per aconseguir els millors resultats per les teves reunions i videoconferències, també en el teu espai de treball fix.

 • Personalitza'l!

  Solucions audiovisuals que van molt més enllà de la trucada de vídeo, potenciant activitats internes o públiques segons el requerit pels professionals.
   
   

Vols més informació? Contacta'ns

Comunicació i col·laboració

PLATAFORMES PER COL·LABORAR I CONNECTAR AMB EL TEU EQUIP

Disposem de llicències de les millors plataformes de comunicació i videoconferència actuals en el mercat per a les teves necessitats de col·laboració en el teu dia a dia.

Vols més informació? Contacta'ns

Casos d'èxit corporate

El teu èxit és el nostre

Explica'ns què necessites: ens involucrem i t'acompanyem de principi a fi per a fer realitat el teu projecte audiovisual.

Explica'ns el teu projecte

Contacta'ns

 
1 Inici 2 Complet
INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE GRUP SEMIC (Avisos legals)
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de spam.
×
×
×