Shop SEMIC

Saloni, un showroom innovador

Client

Saloni són fabricants de ceràmica amb una gran trajectòria empresarial sota una filosofia creativa, dinàmica i innovadora. A cadascun dels treballs que fan als seus clients s'aporta un estil propi de la marca, aportant noves solucions al món de la construcció amb els mètodes més avançats i eficients de l'actualitat.

Necessitats

A la botiga Saloni, ubicada a Alacant, sorgeix la necessitat d'equipar a l'aparador i l'interior de la botiga amb equipament audiovisual per convertir els espais de visita en una experiència tecnològica i innovadora que reflecteixi l'esperit de la companyia.

La transformació digital duta a terme permet crear una imatge que permet distingir-se de la competència, atreure clients curiosos i finalment interactuar d'una manera senzilla i efectiva a través de les pantalles tàctils per obtenir una experiència més immersiva, recaient al centre d'atenció del negoci als clients.

El repte

El repte consistia a integrar un sistema audiovisual sòlid que respiri la identitat de marca, enfocada a la innovació tecnològica a través de la transformació digital.

A la botiga, la distribució i mesures de la cartelleria digital van ser claus per oferir un missatge adequat als clients. A més, s'hi va incorporar la millora dels altaveus de la botiga per aconseguir un so de millor qualitat que permet que el so arribi amb la millor qualitat i de forma homogènia a tot l'espai, millorant l'experiència de compra.

D'altra banda, tot el sistema es controla de manera molt senzilla presencialment o remot. El cablejat ha d'estar integrat i protegit, com la resta d'elements, tenint en compte l'estètica final de l'espai. El que volem aconseguir:

  • Generar una experiència innovadora per al client d'acord amb la identitat de marca i filosofia.

  • Mostra de projectes i possibilitats mitjançant una cartelleria digital interactiva on el client és el centre de l'experiència.

  • Mantenir un so professional i homogeni a tota la botiga.

  • Captar l'atenció dels usuaris de la via pública a través de la cartelleria digital dels aparadors.

Solució

Aquest projecte ha servit per dotar a les botigues una imatge molt més moderna i avançada, millorant l'experiència del consumidor a través d'un viatge per l'ànima de la marca on podrà experimentar una experiència única oferta per Saloni, gràcies a la disposició de pantalles tàctils on podreu experimentar tot el que la marca pot oferir d'una manera intuïtiva i ideal per a qualsevol usuari. A més, hem inclòs monitors de gran format per oferir informació addicional i tot això acompanyat d'uns nous altaveus amb certificació IP55. Per acabar, és possible la gestió en remot dels dispositius.

Comencem avui mateix?

No esperis a demà i comencem a treballar en el teu projecte de solucions audiovisuals

Contacta amb nosaltres
×
×
×