Shop SEMIC

Com actualitzar una aula convencional en un espai tecnològic que ajuda el desenvolupament de la docència?

30-05-2022

L'ús dels mitjans audiovisuals a l'aula permet a l'alumne i als docents obtenir més eines per fomentar la col·laboració en equip, el desenvolupament de la creativitat, l'interès i la motivació, entre d'altres elements indispensables per al desenvolupament de l'educació.

En integrar els mitjans audiovisuals a l'aula, mitjançant una infraestructura adequada a l'objectiu de les classes, serveixen per potenciar les eines didàctiques dels professors a través de dinàmiques i divertides activitats dutes a l'aula.

Com s'equipa una aula dedicada a l'streaming?

S´equipa l´aula amb dispositius per a la projecció de vídeo i amb equipament per a la gestió de l´àudio, microfonia i acústica. També cal, incorporar a les sales, programari per a enregistrament i streaming i punts de connexió d'alta velocitat. Els elements audiovisuals s'han de protegir i centralitzar amb un rack de paret de 6 unitats.

Què s'obté amb una classe preparada per a tasques audiovisuals?

Mitjançant la implantació d'aquests dispositius tecnològics, els docents tenen un espai polivalent on impartir classes amb l'última tecnologia audiovisual mentre que els estudiants estan treballant de manera més eficient a l'aula pel fet d'haver-ne fomentat l'autoaprenentatge, el desenvolupament i la creativitat.

Pots conéixer més a fons el nostre cas a l'Institut Miquel Marti i Pol aquí.

Compartir en:

×
×
×