Shop SEMIC

Distribuïdor homologat per l’ACM i Localret

27-07-2016

SEMIC es converteix en empresa homologada per a la distribució d’equipament informàtic en les entitats locals catalanes.

 

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) i el Consorci Localret van presentar ahir l’acord marc que impulsa la renovació i modernització de l’equipament informàtic de les més de 880 entitats municipals que formen part de l’ACM.

Amb l’entrada en vigor d’aquest acord marc, l’ACM exerceix de central de compres, oferint més de 76 opcions de compra o lloguer per l’actualització d’ordinadors i maquinària. Xavier Fonollosa, president de Localret, va assenyalar que “cada ajuntament pot triar l’equip que li vagi més bé a un preu molt competitiu”. Consulteu al web de l’ACM. 

Aquesta forma de compra agrupada permetrà als ajuntaments i ens locals interessats l’estalvi del procés de licitació, així com facilitar la renovació i adquisició del material informàtic. “El municipi més petit compra al mateix preu que el de la ciutat més gran”, va recalcar Miquel Buch, president de l’ACM.

Un cop anunciat l’acord marc, SEMIC es converteix en distribuïdor homologat per al subministrament de PCs, portàtils, iMacs, servidors, Thin Clients, tablets, projectors i equips de multiconferència a més de 880 entitats municipals catalanes.

 

Al centre de la imatge, Miquel Buch –president de l’ACM- i Xavier Fonollosa –president de Localret- juntament amb Ruben Garcia, Pau Pujolà i Ana Garcia de SEMIC i representants de les marques homologades que formen part de l’acord marc.

 

Veure la notícia als mitjans: 

La Vanguardia

Vilaweb

Canal Ajuntament

ACM

Localret

Compartir en:

×
×
×