Shop SEMIC

El C.E. Montseny de Barcelona inaugura l'aula RTC

26-04-2017

El C.E. Montseny reinventa l'experiència de l'aprenentatge amb el concepte "Reinvent the Classroom" d'HP Inc, implementat per SEMIC.
 

Aquesta setmana ha tingut lloc l'acte de presentació de l'aula Edulab del Centre d'Estudis Montseny (Barcelona) amb segell RTC. Reinvent The Classroom és el nou projecte educatiu que presenta HP Inc, junt amb amb Intel, Microsoft i Smart, l'objectiu del qual és proporcionar a les aules el millor equipament per un aprenentatge multimèdia i propi segle XXI.

HP Inc vol reinventar el concepte d'aula i SEMIC ha estat el braç executor en aquest projecte realitzat al CE Montseny. A través de la distribució i instal·lació d'equips específics (Sprout, impressora 3D, pantalla Smart i equips HP d'impressió), SEMIC ha fet realitat aquest projecte RTC.

Les aules del futur estaran completament equipades amb tecnologia i és per això que HP Inc aposta per un aprenentatge amb dispositius tecnològics en confiança amb SEMIC, com a partner IT especialitzat en solucions per a l'educació.

Per Fran Criado, director d'innovació i tecnologia del C.E.Montseny, la figura de SEMIC dins d'aquest projecte ha estat essencial, destacant la relació de complicitat amb tot l'equip de SEMIC que ho ha fet possible.

 

Compartir en:

×
×
×