Shop SEMIC

Els Tours d'Educació de SEMIC apropen les novetats IT a la comunitat educativa

17-11-2017

Durant els mesos d'octubre i novembre, s'han reunit a directors i coordinadors TIC de diferents ciutats catalanes

 

Amb el títol "Solucions Tecnològiques per a centres educatius" SEMIC ha posat en marxa una sèrie de jornades tecnològiques per a la comunitat educativa que han recorregut la geografia catalana. Es tracta d'una activitat gratuïta que reuneix directors i coordinadors d'informàtica de centres escolars de cada zona, en un format reduït amb l'objectiu de debatre i conèixer les necessitats tecnològiques dels centres educatius i proposar solucions adaptades a la realitat de cadascun.

Les jornades van a càrrec d'Alex Alegre, responsable d'educació de SEMIC, i Ivan Torralbo, responsable de la comunitat educativa de Microsoft a Catalunya. En aquestes reunions SEMIC juga un paper d'integrador en la implementació de noves eines tecnològiques en l'àmbit educatiu, de la mà de Microsoft i HP.

 


Entrevista que va concedir Alex Alegre a Pirineus TV durant el Tour de la Seu d'Urgell (Lleida).

Els directors i coordinadors que assisteixen reben el certificat MIE de Microsoft, que equival a 2-3 cursos de formació de la web de Microsoft i els reconeix com a docents innovadors. A més, els centres rebran gratuïtament la plataforma Office365 per a tot l'equip de professors, alumnes i tot el seu personal i espai d'emmagatzematge gratuït en onedrive.

Els Tours han començat a Mataró, Sabadell, Terrassa, Manresa, Vic, Lleida i la Seu d'Urgell i la setmana que conclouran a Vilanova i la Geltrú, Girona i Figueres. El fet d'apropar les novetats tecnològiques a tots els racons del territori ha tingut una valoració molt positiva per part de la comunitat educativa.

Compartir en:

×
×
×