Shop SEMIC

HP Inc adquireix el negoci d'impressió de Samsung

14-09-2016

L'anunci s'ha fet públic en el marc de la HP Global Partner Conference 2016, en la que SEMIC hi ha assistit com a Partner estratègic d'Ibèria.

 

HP Inc ha arribat a un acord per adquirir el negoci d'impressió de la companyia Samsung -que inclou més de 6.500 patents d'impressió- en la que suposa l'adquisició més gran d'impressió, no només d'HP Inc, sinó de tota la història de Hewlett-Packard.

Amb aquest adquisició, HP Inc tindrà la capacitat de construïr el ventall de productes en impressió A3 i A4 més complet i més segur de la seva indústria, en la que Partners exclusius com SEMIC disposaran d'una àmplia gamma d'opcions quant a velocitat, preu, acabats i rendiment, per oferir als nostres clients solucions d'impressió de valor que garanteixin la seva satisfacció.

HP Inc també ha anunciat el llançament de 16 impressores multifunció d'última generació PageWide i LaserJet A3, entre altres nous serveis. En conjunt, aquestes accions acceleren les iniciatives estratègiques que la companyia va anunciar després de la separació de Hewlett-Packard fa menys d'un any.

 

Notícies relacionades:

SEMIC, present a la HP Global Conference 2016


 

Compartir en:

×
×
×