Shop SEMIC

La cara més solidària de Luis Suárez

22-04-2016

Els Relats Solidaris de l’Esport són una iniciativa solidària impulsada per un grup de periodistes esportius catalans, amb l'objectiu ajudar als infants més necessitats.

 

Aquest dijous s'ha celebrat a Barcelona la presentación de la 12ª edició, que recaptarà fons a favor de l’Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris (PKU), una organització sense ànim de lucre que dedica els seus esforços a ajudar als nens que neixen amb aquest transtorn.

El blaugrana Luis Suárez va estar present a l’acte com a padrí d’aquesta edició, i es va emocionar amb la història de la petita Candela, una nena afectada per aquest trastorn.

“Els futbolistes som un exemple per als nens, però aquests nens són per a tots nosaltres exemple de superació, rebel·lia i ganes de seguir vivint”, va assenyalar el futbolista.

 

 

Des de SEMIC col·laborem amb aquesta iniciativa per quart any consecutiu, aportant el nostre granet de sorra per afavorir als nens que més ho necessiten. Tu també pots fer que aquest Sant Jordi sigui més solidari que mai adquirint aquest llibre! Pots comprar-lo a la llibreria online d’El Corte Inglés per només 10€.

Vols saber-ne més sobre aquesta iniciativa? Visita http://www.relatssolidaris.com

 

Compartir en:

×
×
×