Nova seu de SEMIC a Girona

02-11-2017

• Sorgeix com a fruit de la integració de la companyia tecnològica Sistemes CAT dins l'estructura de SEMIC

• Amb aquesta nova seu, ja són 8 les oficines de SEMIC a tot Espanya

 

La nova seu de SEMIC neix per oferir un servei IT altament competitiu i especialitzat al teixit empresarial de la zona, així com a l'administració pública. Amb aquesta operació SEMIC estableix una ubicació física a Girona i s'introdueix en aquest mercat a través de l'absorció de l'equip de Sistemes CAT, una de les principals empreses tecnològiques de la província, amb una trajectòria de més de 25 anys, un equip professional de confiança i amb experiència contrastada i una base consolidada de clients.

Amb aquesta nova seu, estarem més a prop d'aquest mercat per cobrir l'actual demanda IT oferint un ampli ventall de serveis IT: serveis gestionats d'impressió JustPrint! i Easy Workplace per al lloc de treball; solucions integrals i gestionades de Seguretat, mobilitat i xarxes o solucions per a la eAdministració sota la marca eCityclic, així com una alta especialització en els sectors educatiu i sanitari.

Des SEMIC Girona podrem estar més a prop del client, oferint un servei proper i de confiança, gràcies també a l'experiència de l'equip de SEMIC Girona, que coneix bé el mercat i als clients, generant una credibilitat que ens aporta un valor diferencial. 

La nova seu es converteix en una peça clau per SEMIC, d'acord a la nostra filosofia: oferir serveis IT de qualitat i excel·lència, generant confiança en clients, proveïdors i col·laboradors.

Compartir en: