Shop SEMIC

Participem al I Congrés d'Innovació Educativa de Saragossa

26-09-2017

Saragossa s'ha convertit durant dos dies en el capital de la innovació educativa

 

1400 persones entre docents, professionals IT, representants de comunitats autònomes i ponents han passat aquest cap de setmana pel I Congrés d'Innovació Educativa que ha tingut lloc a Saragossa els dies 22 i 23 de setembre.

El nostre stand, compartit amb Microsoft -amb qui estem certificats com a Gold Partner i Partner d'Educació- estava dotat de les eines tecnològiques més innovadores per afavorir el canvi metodològic a les aules, on hem tingut l'oportunitat de xerrar amb els centres educatius de tot el que la tecnologia pot fer per l'educació. En el nostre stand l'afluència ha estat continuada, amb molt d'interès per part dels docents en els dispositius com Sprout, la impressora 3D o Hacking STEM: activitats que fomenten les disciplines tècniques d'una forma divertida i motivadora per als alumnes: la mà robòtica, el telègraf o el molí de vent han estat un autèntic reclam en aquest congrés.

Satisfets i motivats d'aquesta trobada que vol ser un punt de referència quant a innovació per a la comunitat educativa.

Compartir en:

×
×
×