Shop SEMIC

Participem a la VI Fira d'Innovació i Noves Tecnologies de Sevilla

02-12-2019

Els dies 27, 28 i 29 de novembre hem assistit a la VI edició de la Fira d'Innovació i Noves Tecnologia, punt de trobada d'empreses tecnològiques, proveïdores de serveis i l'administració pública i l'empresa.

La transformació digital de les administracions és un dels objectius que la Diputació s'ha marcat a curt termini, amb la creació de l'Oficina de Transformació Digital. El nostre equip a Sevilla ha viscut tres dies intensos per explicar tot el que un partner com SEMIC pot aportar tant a l'administració local, com a l'empresa, per garantir una transformació digital amb èxit i amb totes les garanties.

Concretament, les solucions eCityclic®, específiques per a la eAdministració, que tenen l'objectiu d'optimitzar la gestió interna i oferir un millor servei a la ciutadania, a través de solucions com el Gestor d'Expedients, àudio-vídeo Actes o la Carpeta Ciutadana, entre altres; un altre dels punts forts ha estat el nostre especialització com a partner IT en l'entorn educatiu: hem tingut ocasió de parlar amb representants de centres educatius i explicar-los el paper tan rellevant que la tecnologia pot tenir en la transmissió de coneixements i la transformació de l'aula ,, amb la creació d'espais col·laboratius.

D'altra banda, les empreses que ens han visitat han compartit les seves inquietuds pels reptes que planteja la mobilitat corporativa: i és que ara, el lloc de treball, ja no està ancorat a un lloc fix i és per això que es requereixen infraestructures de xarxes segures i estables, adaptades a aquest nou paradigma laboral. A més de la nostra solució d'impressió gestionada JustPrint! ® El nostre estand ha cridat l'atenció dels assistents amb les possibilitats que ofereixen les pantalles interactives SMART Technologies, amb qui hem comprovat tot una infinitat de possibilitats.
 

   

 

A més d'empreses, administracions locals, docents i alguns estudiants, hem tingut l'oportunitat de parlar amb el president de la Diputació de Sevilla, Fernando Rodríguez Villalobos, i la vicepresidenta de Inpro, Rosario Andújar, entre altres personalitats, sobre la proposta de SEMIC per contribuir a millorar el treball d'empreses, administracions i de la societat en general, a través de la tecnologia.
 

Compartir en:

×
×
×