Shop SEMIC

Píndoles educatives per a Profes

06-05-2020

A causa de el tancament de centres educatius les classes s'han traslladat a el món online, els docents han hagut d'adaptar-se a aquesta nova situació en un temps rècord. A més, les perspectives per al proper curs ens indiquen que el tele ensenyament ha arribat per quedar-se a tots els nivells i per a totes les edats.

Des de SEMIC volem continuar ajudant-te a donar les teves classes en línia, amb Be Online d'HP Educació, una iniciativa que sorgeix per facilitar als professors i professores la connexió amb els seus estudiants mitjançant les plataformes de col·laboració de Google Classroom i Microsoft Teams, amb accés a recursos, formació específica i acompanyament, d'una forma ràpida, àgil i pràctica.

Et proposem un seguit de Píndoles educatives i Webinars per millorar les teves classes online i que no perdis el ritme del curs. Centra't en el teu alumne, estimula el seu aprenentatge amb materials motivadors, amb el desenvolupament d'activitats formatives i ofereix-li un assessorament personalitzat en tot el procés d'aprenentatge, dins i fora del seu centre educatiu.

Inscriu-te a les que més t'agradin, totes són gratuïtes. No te les pots perdre!

Apunta't ja aquí!

 

 

Compartir en:

×
×
×