Rebem el premi "Partner de l'any" d'HP

06-11-2017

SEMIC ha estat nomenat "Partner of the Year" (Partner de l'any) per part d'HP en el marc de la celebració del HP Reinvent World Partner Forum, que va tenir lloc a Chicago els passats 11,12 i 13 de setembre.

 

Aquest prestigiós reconeixement com a partner de l'any a la regió d'Iberia, ha tingut en compte criteris com la innovació, i contribució al negoci d'HP en les categories d'Impressió, i Sistemes Personals; així com el creixement dins de la cadena de partner d'HP. El premi posa en valor l'esforç i compromís de SEMIC per oferir serveis de qualitat i excel·lència als seus clients, basats en la innovació permanent. Aquesta distinció suposa un reconeixement al compromís de SEMIC amb l'empresa HP.

El guardó es va lliurar a l'Oscar López, director general de SEMIC, de la mà d'Helena Herrero, president d'HP per a Espanya i Portugal, i de Javier García-Garzón, director comercial de canal d'HP -a la imatge- que van felicitar a SEMIC "pel seu ben merescut reconeixement" i van assenyalar: "Aliances com la de SEMIC són el que HP busca en el nostre camí continu cap al creixement compartit, i no podríem fer-ho sense els nostres socis".

L'any passat, SEMIC ja va ser reconegut com a HP Platinum Partner, el màxim estatus del programa de la cadena d'HP Partner First, a l'arribar als nivells més alts de facturació i de certificació. Només 9 empreses a Espanya tenen aquesta distinció, que reconeix els alts nivells de compromís i avala les capacitats tant tècniques com comercials que permeten SEMIC poder oferir als seus clients productes i serveis amb un alt grau de professionalitat i satisfacció.

 

Compartir en: