Rècord de participació a SIMO

06-11-2017
  • El Saló de Tecnologia per a l'Ensenyament ha reunit 9.442 professionals, un 15% més que l'anterior edició.

  • SEMIC es consolida com a partner IT de referència per a l'educació, de la mà d'HP i Microsoft

 

Madrid ha acollit la fira per excel·lència d'innovació TIC per a l'ensenyament, SIMO, durant els dies 25, 26 i 27 d'octubre. La fira congrega una àmplia representació de docents, directius de centres, coordinadors TIC i representants de l'Administració Pública, així com els principals professionals del canal TIC com SEMIC.

Com a partner especialista certificat en matèria d'Educació, enguany SEMIC ha estat doblement representat en els estands d'HP i Microsoft respectivament, la qual cosa li ha permès afermar-se com el partner tecnològic més adequat per acompanyar els centres educatius en el seu procés de transformació pedagògica. En aquesta edició, SEMIC ha apostat pel Hacking STEM, les activitats que fomenten les disciplines tècniques d'una forma divertida i motivadora entre l'alumnat. A l'estand de SEMIC s'han pogut veure gran quantitat de docents interessats en el seu ús per fomentar l'aprenentatge en l'àmbit de la Ciència, la Tecnologia, l'Enginyeria o les matemàtiques.

L'edició d'aquest any també ha estat marcada per les múltiples sessions, tallers i conferències que s'han anat succeint, com la del nostre company Àlex Alegre, responsable de l'àrea d'Educació, que ha impartit un taller sobre els dispositius Windows i el single sign on amb els comptes de l'Office 365 en entorns educatius.

Compartir en:

×
×