Shop SEMIC

SEMIC aposta per la mobilitat gestionada

29-04-2016

Èxit de la Jornada de Mobilitat organitzada conjuntament amb Samsung

 

El 27 d'abril va tenir lloc a Madrid la jornada sobre "Protecció empresarial i Privacitat Personal en Dispositius Mòbils", on van assistir-hi representants de les diferents empreses de Madrid que van mostrar el seu interés pels avantatges de la mobilitat gestionada.

David Fernández, delegat comercial de SEMIC, va exposar les tendències actuals en quant a mobilitat i va destacar la importància d'evolucionar cap a un model de mobilitat corporativa, eficaç i segur. Seguidament, Juan José Hidalgo, director de desenvolupament de negoci de SEMIC, va explicar en què consisteix el MaaS (Mobility as a Service) de SEMIC: una solució modular que permet a les empreses obtenir millors preus en dispositius, aconseguir una renovació dels smartphones cada dos anys i augmentar la productivitat del seu parc mòbil. Tot això, en modalitat subscripció mensual i sense requerir inversions inicials.

Enginyers de Samsung van donar a conéixer les capes de seguretat de Samsung Know i la possibilitat d'establir dos entorns diferenciats en un mateix mòbil: l'empresarial i el personal. En el primer, l'empresa decideix quines aplicacions són segures, com s'encripta la informació, quina informació es pot enviar i quina no, si permet l'ús de la càmara, entre altres funcionalitats.

La jornada va finaltizar amb la visita al nou Showroom de Samsung, on els assitents van tenir la oportunitat de conéixer tot el portfoli de solucions de l'empresa. Des de Digital Signage per a diferents sectors (retail, HORECA, moda o sanitat) fins a la càmera de vídeo amb gravació en 360, una de les darreres novetats de la companyia.

Compartir en:

×
×
×